De zeven krachten van Begeleid Uitdagend Onderwijs

13-09-2017

Drs. Tjerk de Boer, opleider, trainer en adviseur bij het nascholingscentrum van HUpabo bij Hogeschool Utrecht, heeft een artikel gepubliceerd over Begeleid Uitdagend Onderwijs in het vakblad Prima Onderwijs.

Artikel over Begeleid Uitdagend Onderwijs

Een baanbrekend model voor leerkrachten in het basisonderwijs! Althans, dat menen de ontwerpers van het BUO-model, voor Begeleid Uitdagend Onderwijs, Tjerk de Boer en Bert van Velthooven. "Het model gaat uit van zeven krachten, afkomstig vanuit de wetenschappelijke literatuur. Wanneer alle krachten van het model succesvol zijn ingevoerd, gaan en blijven leerlingen gemotiveerd aan het werk en stijgen de leeropbrengsten. Met BUO vindt de leerkracht zijn eigen speelruimte terug en oefent hij zijn professie met nog meer passie en geestdrift uit."

Lees het gehele artikel.