Evenementen

RSS feed
 • Meet UtrechtInc

  07-12-2017

  UtrechtInc ondersteunt ondernemers en wetenschappers bij het succesvol starten van hun (software)bedrijf. Heb jij een (concreet) business idee of een startup? Ben jij op zoek naar financiering, huisvesting, andere ondernemers, klanten en advies en benieuwd wat UtrechtInc hierin voor jou kan betekenen? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst.

 • Kinderen leren omgaan met een vechtscheiding

  11-12-2017 vechtscheiding thumb2

  Een(vecht)scheiding heeft impact op het gedrag van leerlingen. Hoe kunnen we als school een beschermende factor zijn om deze leerlingen een houvast te bieden in die moeilijke tijd?

 • Get Started

  21-12-2017

  Is ondernemen wellicht de volgende stap in jouw carrière? Wil je jouw onderzoek of project veranderen in een bedrijfspropositie? Meld je aan voor de workshops Get Started van UtrechtInc en ontdek de ondernemer in jezelf!

 • Workshop Blikopener: Begroeten, het belang voor de ontwikkeling van empathie

  10-01-2018 Onderwijs professionals

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 11 januari 2017 kunt u de workshop ‘Blikopener: Begroeten, het belang voor de ontwikkeling van empathie’ van drs. Rob Gertsen volgen.

 • Informatiemiddag deeltijdopleidingen ICT

  11-01-2018 Any questions

  Hogeschool Utrecht organiseert op dinsdag 11 januari van 15.30 - 17.00 uur een informatiemiddag deeltijdopleidingen ICT. Deze vindt plaats op de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht .

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten