Evenementen

RSS feed
 • My Cirle of Life 2018 - Gebalanceerd leven

  18-04-2018 Logo U Create We Connect

  Gebalanceerd Leven brengt de expertise van dokters & designers bij elkaar. De dokter die alles weet van het verlenen van de juiste zorg en de designer die alles weet van het vertalen van die zorg naar een product of dienst waar jij zelf iets mee kan. We noemen dat Future Health Design. Op 18 april bundelen we de expertise van Paul Gardien (Philips Design) met die van Carl Verheijen (IPH) en alle ontwerpers uit ons netwerk om samen vorm te geven aan toekomstige zorg die helpt een steeds drukker leven in balans te houden.

 • Kindercoaching: inleidende workshop

  18-04-2018 Faculteit Educatie

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 28 september kunt u de workshop ‘Kindercoaching’ van Mik Kok volgen.

 • Bovenhoud Symposium 2018: Wat betekent 30 jaar bovenhoud voor morgen?

  20-04-2018 Exterieur Koningsbergerstraat

  Het zestiende Bovenhoud Symposium van de Master of Engineering vindt plaats op 20 april 2018.

 • Informatieochtend HBO-ICT duaal

  21-04-2018 HU Heidelberglaan 7

  Heb je interesse in een uitdagende baan 'in de cloud' en de opleiding System Network & Cloud Engineering? Kom dan naar de informatieochtend op 21 april.

 • Lesson Study conferentie

  08-05-2018 Lessituatie Padualaan 97

  Op 8 mei wordt de derde landelijke Lesson Study conferentie georganiseerd door Lesson Study NL. Op het programma staan diverse workshops, en keynotes van toponderzoekers in het veld.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten