Evenementen

RSS feed
 • Workshop Collegiale consultatie: Intervisie, daar word je wel eens moe van!

  11-10-2017 Faculteit Educatie

  Tijdens de workshop leert u om als voorzitter een intervisie van een half uur te leiden, waarbij van en met elkaar leren centraal staan. Tevens leert u de richtlijnen voor effectieve intervisie toe te passen. Thema’s als werken aan een betere organisatiecultuur, inzicht in eenvoudiger structuur intervisie, vergroten van de betrokkenheid en als voorzitter een effectieve intervisie kunnen leiden.

 • Workshop Collegiale consultatie: Intervisie, daar word je wel eens moe van!

  11-10-2017 Lessituatie Padualaan 97

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 12 oktober kunt u de workshop ‘Collegiale consultatie: Intervisie, daar word je wel eens moe van!’ van drs. Tjerk de Boer volgen.

 • Positive Behavior Support

  23-10-2017 PBS2

  Maandag 23 oktober organiseert de HU een bijeenkomst over (Schoolwide) Positive Behavior Support (PBS), een schoolbrede aanpak gericht op het bevorderen van positief gedrag binnen school.

 • Begeleiden van leerlingen met een vluchtelingachtergrond

  01-11-2017 vluchtelingenachtergrond-2

  Het Seminarium voor Orthopedagogiek krijgt met regelmaat vragen over de opvang van leerlingen met een vluchtelingachtergrond. In antwoord op deze vragen zijn drie lesbijeenkomsten ontwikkeld met achtergronden en praktijkervaringen, zodat de eerste stappen op weg naar een goede begeleiding van leerlingen met een vluchtelingachtergrond gezet kunnen worden.

 • G5 studiemiddag - De betrokken student

  01-11-2017 Logo's G5 incl Leiden

  Kom op 1 november naar Utrecht voor de inspirerende G5 studiemiddag over de betrokken student. Wat betekent betrokkenheid voor studiesucces? Hoe zorg je voor betrokkenheid van studenten met zowel opleiding, hogeschool als samenleving?

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten