Evenementen

RSS feed
 • Health Tuesday De gezonde leefomgeving

  19-06-2018

  De omgeving waarin je woont, werkt en ontspant heeft veel invloed op je welbevinden. Welke factoren maken een ruimte prettig, positief, actief en sociaal? En kunnen we bij het inrichten van onze leefruimte zorgen voor een positieve invloed op onze gezondheid en misschien zelfs problemen zoals eenzaamheid, stress en overgewicht bestrijden of voorkomen?

 • Workshop Opbrengst Gericht Werken: Resultaten tellen. En nu?

  27-06-2018 Studenten volgen een college

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 21 juni 2017 kunt u de workshop ‘Opbrengst Gericht Werken: Resultaten tellen. En nu?’ van drs. Tjerk de Boer volgen.

 • Alumni Event IGO & U.T.V. 'Building the Future'

  29-06-2018 IGO alumni event

  Hogeschool Utrecht en studievereniging U.T.V organiseren op vrijdag 29 juni een Alumnibijeenkomst voor alle oud-studenten, oud-collega’s en relaties van de zes oorspronkelijke IGO opleidingen. Meld je aan en laat je inspireren door lezingen, een ‘trip down memory lane’ en klets bij met oud studiegenoten, docenten en relaties uit het werkveld.

 • Informatiebijeenkomsten Master Educational Needs (t/m september 2018)

  02-07-2018 Lessituatie Padualaan 97

  Het Seminarium voor Orthopedagogiek organiseert in 2018 informatiebijeenkomsten over de Master Educational Needs: Leraar Speciaal Onderwijs en het modulaire aanbod.

 • Omgaan met moeilijke situaties

  03-09-2018 logopedie

  Elke klas heeft wel eens 'een slechte dag'. Een dag waarop je als leerkracht nog zó je best doet, maar niets lijkt te werken. Gelukkig is dat bij de meeste klassen de volgende dag weer 'spontaan genezen'. Er zijn echter klassen waarbij het lijkt of de problemen blijvend zijn. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan een aantal gereedschappen die je helpen om te gaan met moeilijke situaties.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.