Evenementen

RSS feed
 • Informatiebijeenkomsten Master Educational Needs (t/m september 2018)

  22-08-2018 Lessituatie Padualaan 97

  Het Seminarium voor Orthopedagogiek organiseert in 2018 informatiebijeenkomsten over de Master Educational Needs: Leraar Speciaal Onderwijs en het modulaire aanbod.

 • Informatiemiddag deeltijdopleidingen ICT

  23-08-2018 Any questions

  Heb je belangstelling voor een of meerdere ICT deeltijdopleidingen van Hogeschool Utrecht? Je bent van harte welkom bij een van de interactieve presentaties tijdens de informatiemiddag op 23 augustus aanstaande.

 • Omgaan met moeilijke situaties

  03-09-2018 logopedie

  Elke klas heeft wel eens 'een slechte dag'. Een dag waarop je als leerkracht nog zó je best doet, maar niets lijkt te werken. Gelukkig is dat bij de meeste klassen de volgende dag weer 'spontaan genezen'. Er zijn echter klassen waarbij het lijkt of de problemen blijvend zijn. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan een aantal gereedschappen die je helpen om te gaan met moeilijke situaties.

 • Health Tuesday: Conversational Design inzetten in zorg en welzijn

  11-09-2018

  Het gebruik van conversational technology, zoals chatbots, Artificial Intelligence (AI) en spraakbesturing, maakt technologie toegankelijk voor kwetsbare doelgroepen. Samen met Greenberry verkennen we de kansen voor zorg en welzijn.

 • Conditiemeting binnen de infra-wereld

  14-09-2018 Topshuis

  Op vrijdag 14 september a.s. organiseren wij in samenwerking met de NVDO, Helix en DON Bureau een (gratis) bijeenkomst met als thema: NEN 2767, Conditiemeting binnen de infra-wereld.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.