Evenementen

RSS feed
 • Historicidagen (24-26 augustus 2017)

  24-08-2017 Historicidagen 2017

  Lerarenopleiders Jaap Patist, Dirk van der Veen, Rien Claassen, Leen Alberts van de HU en Björn Wansink van de UU presenteren de excellentietrajecten ‘Multiperspectiviteit’ en ‘Genocidestudies’ op de Historicidagen, georganiseerd door het Koninklijk Historisch Genootschap. De Historicidagen vinden plaats van 24 t/m 26 augustus.

 • Info-avond deeltijd Werktuigbouw en Technische Bedrijfskunde

  29-08-2017

  Overweeg je een deeltijdstudie Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 29 augustus, inloop 18.00 – 20.00 uur, Padualaan 99.

 • Follow-up Beeldbegeleiding

  01-09-2017 Fotocamera

  In september 2017 of januari 2018 worden bij de HU lessen georganiseerd van de opleiding ‘Follow-up Beeldbegeleiding’. Deze zijn bestemd voor professionals in het onderwijs die de opleiding tot SVIB-er of Practitioner Beeldbegeleiding hebben afgerond en dieper in willen gaan op de verschillende vormen van begeleiden met behulp van de camera.

 • Workshop Collegiale consultatie: Beinvloeden van gedrag, begin bij jezelf

  13-09-2017 Faculteit Educatie

  Irriteert u zich wel eens aan het gedrag van anderen? Thuis of op de werkvloer? Daar kunt u wat aan doen!

 • Workshop 21st Century skills: Redeneren door schema's te maken

  20-09-2017 Faculteit Educatie

  Leren redeneren omvat een aantal vaardigheden die u en uw leerlingen kunnen leren. Met behulp van het online programma de Rationale, maakt u kennis met het argumentatie-mapping en tijdens de workshop krijgt u suggesties hoe u met uw leerlinge, maar ook met uw collega’s gebruik kan maken van het programma, ter verbetering van het redeneren.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten