Centrum voor Natuur & Techniek

Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Zoekt u een andere baan en wilt u uw perspectief op de arbeidsmarkt verbeteren? Wilt u uw opleidingsniveau gelijktrekken met uw huidige functieniveau? Of krijgt u in uw werk te maken met projecten waarvoor uw kennis en vaardigheden geactualiseerd moeten worden? Wij bieden opleidingen die bij u passen.

Lessituatie Nijenoord 1

Centrum voor Natuur & Techniek (CvNT) speelt met een breed aanbod aan technische opleidingen en cursussen al meer dan 50 jaar actief in op opleidingsvragen van bedrijven en individuele professionals. Wij zijn u van dienst op de kennisgebieden:

Werken en studeren

Werken en leren zijn nauw verbonden. Daarom kunt u bij CvNT projecten uit uw praktijksituatie inbrengen in de studie. Zo past u de opgedane kennis en vaardigheden direct toe in uw werk. Onze studieprogramma’s stemmen we zo goed mogelijk af op uw kennis en vaardigheden.

CvNT biedt verschillende mogelijkheden tot onderwijs op maat. Naast ons reguliere aanbod, verzorgen wij voor bedrijven ook in-company trainingen. Docenten komen voor een groot deel uit de beroepspraktijk. Een aantal opleidingen en cursussen is ontwikkeld in samenwerking met lectoren van Hogeschool Utrecht. Wij werken samen met tal van bedrijven en (branche-)instellingen.

Keurmerk en certificatie

Er zijn verschillende specifieke cursussen gecertificeerd door o.a. SKO, NIL en KIWA of geregistreerd bij de Stichting Post-HBO Nederland. De masteropleidingen zijn geaccrediteerd door NVAO.

Centrum voor Natuur & Techniek

Wilt u meer informatie of ondervindt u problemen bij het inschrijven? Wij helpen u graag verder.
 
Telefoon: 088 - 481 88 88
E-mail: info@cvnt.nl

www.cvnt.nl

NIL Verbindingsweek

Bezoek onze stand op de Verbindingsweek en maak kennis met ons uitgebreide aanbod.

Banner NIL verbindingsweek

Word lid van de LinkedIn groep Gebouwde Omgeving

lessituatie Natuur en Techniek

Word lid van de LinkedIn groep Engineering

cvnt-linkedin

Word lid van de LinkedIn groep Life Sciences

Post bachelor onderwijs Linkedin

Word lid van de LinkedIn groep Chemistry & Materials

twee mannelijke cursisten en 1 vrouwelijke cursist LinkedIn