Alumnivereniging SJD

Ben jij sociaal juridisch dienstverlener en afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht? Kijk je graag breder dan je eigen baan? Word dan lid van de alumnivereniging SJD! 

Over de vereniging

De alumnivereniging SJD is een vereniging voor en door aan de HU afgestudeerde sjd'ers. Wij bieden een platform aan alle SJD-alumni om elkaar te ontmoeten en te verbinden en kennis met elkaar te delen. Oftewel netwerken in brede zin! Dit kan zijn voor jezelf, de organisatie waarvoor je werkt en/of het werkveld waarin je je bevindt. 

De vereniging biedt SJD-alumni onder meer de kans om:

  • Werkervaringen onderling uit te wisselen;
  • SJD gerelateerde kennis en nieuwtjes uit te wisselen;
  • Contacten en samenwerkingsverbanden te leggen;
  • Nieuwe collega’s of een nieuwe werkgever te vinden. 

Het platform dat wij hiervoor bieden, bestaat momenteel uit:

  • Ten minste twee kwalitatief goede en interactieve themabijeenkomsten per jaar;
  • Een besloten groep op LinkedIn. Deze pagina is bedoeld om onderling SJD-gerelateerde kennis en ervaring uit te wisselen, vacatures te delen en oproepen/vragen uit te zetten;
  • Een facebookpagina (voor iedereen toegankelijk). Hier houden wij je op de hoogte van de activiteiten en bijeenkomsten van de vereniging.

Iedereen is welkom!

Wij streven naar een zo divers mogelijk ledenbestand en bestuur; van starters tot senioren uit diverse werkvelden en met diverse achtergronden. De enige voorwaarde is dat je de opleiding Sociaal juridische dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht hebt afgerond.

Lid worden

Het is hartstikke leuk! Je blijft in contact met andere SJD-alumni, je blijft op de hoogte van de activiteiten van de alumnivereniging en het is geheel kosteloos! Meld je aan via het aanmeldformulier.

Twijfel je om lid te worden? Kom dan gerust eens op een van onze bijeenkomsten kijken.

Contact

Vragen? Neem dan per e-mail contact met ons op: alumniverenigingsjd@gmail.com

Vragen over Huridisch?

Regelmatig krijgen wij vragen over Huridisch. Wij zijn echter geen onderdeel van Huridisch en verwijzen je daarom graag naar hannelie.bakker@hu.nl.

 

Facebook