Alumninetwerk Instituut Archimedes

Vergroot je netwerk, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en blijf in contact met oud-studenten!

Alumninetwerk Instituut Archimedes

Je maakt deel uit van een bloeiend netwerk van alumni als lid van het alumninetwerk van Instituut Archimedes. Het netwerk kan je helpen bij het vinden van werk, het uitbreiden van je professionele contacten en met bijblijven op je vakgebied. Sluit je dus nu aan bij het netwerk van Instituut Archimedes van Hogeschool Utrecht door dit formulier in te vullen. Wij nodigen je dan uit voor de LinkedIn-groep waar alumni met elkaar in gesprek gaan. Ook houden we je op relevante momenten op de hoogte van bijeenkomsten en activiteiten waar je mede-alumni en vrienden kunt ontmoeten en je netwerk kunt uitbreiden.

Nieuws

Je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied en de HU via de LinkedIn-groep. Hierop delen docenten van het instituut, mede-alumni en experts actuele informatie gedeeld over activiteiten, carrière en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Activiteiten

Je bent welkom bij uiteenlopende activiteiten, zoals de jaarlijkse lezingen, workshops en borrel. Zo ontmoet je oude bekenden en nieuwe gezichten. Verder kun je verschil maken door mee te denken bij het herontwerp/de evaluatie van je opleiding, mee te doen als gastspreker voor studenten/andere alumni of iemand aan een stage, baan of goed idee te helpen.

Carrière

Vind een nieuwe baan, leuke opdracht of geef aan dat je hiervoor open staat via de berichten op  onze LinkedIn- of Facebookpagina. Instituut Archimedes deelt alleen relevante vacatures op deze pagina’s.

Blijf in contact

Vul hier het aanmeldformulier in om je aan te sluiten bij het alumninetwerk. Je kunt ons ook benaderen via e-mail: alumni.ia@hu.nl.