Alumni Master Physician Assistant

Werk aan je carrière via de PA-alumnivereniging.

Ben jij één van de inmiddels bijna 300 afgestudeerde PA’s van Hogeschool Utrecht? Dan kun je lid worden van de alumnivereniging van de Masteropleiding Physician Assistant (HUMPAA). Deze waardevolle verrijking van je carrière en je netwerk biedt goede mogelijkheden voor je verdere professionele ontwikkeling.

Als lid van de alumnivereniging word je regelmatig op de hoogte gehouden van interessante workshops, cursussen en bij- en nascholingen voor PA’s. Bovendien ontvang je als lid tot wel 50% korting op deze programma’s.

Heb je zelf een goed idee voor een PA-nascholing of workshop? De alumnivereniging ondersteunt je bij de opzet, accreditatieaanvraag en praktische uitvoering.

Verder kun je als lid actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs aan de PA-opleiding, door bijvoorbeeld als gastdocent op te treden.   

De PA-opleiding van de Hogeschool Utrecht telt inmiddels bijna 300 afgestudeerde PA’s. Als lid ben je daarmee actief verbonden met veel oud-studiegenoten. Die ontmoet je onder meer tijdens de jaarlijkse bijeenkomsten. Dat is niet alleen nuttig en interessant, maar ook gewoon gezellig. Als lid ben je al met al onderdeel van een actief, levendig en boeiend professioneel netwerk.

Aanmelden

Of kijk voor meer informatie over de alumnivereniging op de volgende pagina’s: