Alumni Faculteit Natuur & Techniek

Het leven van een student stopt niet na het in ontvangst nemen van het diploma. Hier ligt juist de start van een nieuw leven, een carrière in het vooruitzicht. Het zou zonde zijn om je studietijd achter je te laten en hier niets meer mee te doen. Voor je het weet zijn al je medestudenten de wijde wereld ingevlogen en verwateren deze contacten. Je opleiding vormt je basis voor je werkend bestaan en het is goed om contact hiermee te onderhouden.

Sinds 2010 is FNT Alumni opgezet om deze contacten te behouden en te versterken. Niet alleen met je oud-medestudenten, maar ook met je opleiding, de Faculteit Natuur & Techniek en Hogeschool Utrecht.

Vier keer per jaar zal een digitale nieuwsbrief verschijnen met het laatste nieuws omtrent ontwikkelingen bij de HU, de faculteit,  je oude studierichting en ander interessant alumninieuws. Daarnaast komt er een jaarlijks FNT-alumni-event met gastsprekers en mogelijkheden om bij te praten. Ook gaat FNT Alumni faciliteren in andere evenementen die betrekking hebben op alumni. Denk daarbij aan: symposia, borrels, congressen en netwerkdagen.

Een goede start is het halve werk dus laat je studienetwerk niet verwateren. Kom weer in contact met oud studiegenoten en misschien brengt dit nieuwe mogelijkheden met zich mee. Binnenkort zal er meer informatie beschikbaar zijn omtrent het alumnibureau. Mocht je zelf ideeën hebben of mee willen werken aan evenementen; schroom niet om contact op te nemen.