Alumni

Vergroot je netwerk, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied
en blijf in contact met oud-studenten!

Houd contact

Wij vinden het belangrijk dat je als oud-student contact houdt met je faculteit/opleiding en verbonden blijft met de HU. De contacten die je opbouwt tijdens je studie vormen na je studie een netwerk met allerlei interessante contacten voor onder andere jouw loopbaan. Natuurlijk kun je ook met je oud-studiegenoten mooie herinneringen ophalen!

Veel opleidingen of faculteiten hebben een alumni-LinkedIn groep waar je op de hoogte wordt gehouden van nieuws, events en vacatures.

Kijk in het linker menu naar jouw opleiding voor meer mogelijkheden. Staat je opleiding er niet tussen en wil je je toch aanmelden als alumnus, dan kan dat met dit aanmeldformulier. Je wordt dan geregistreerd als HU-alumni en zo blijf je met ons in contact.

Bijblijven op jouw vakgebied

De HU biedt mogelijkheden om ook na je studie je te blijven professionaliseren. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in jouw vakgebied. Bekijk ons aanbod deeltijd opleidingen, masters, cursussen, masterclasses en trainingen.

Bijdragen aan onderwijs en onderzoek

Wil jij na je opleiding een bijdrage leveren aan het onderwijs en onderzoek op de HU? Dat kan! Regelmatig zijn we op zoek naar gastdocenten die vanuit hun ervaring en vakgebied een college kunnen geven. Vanuit jouw organisatie op zoek naar mogelijkheden voor toegepast onderzoek? De HU biedt heel veel mogelijkheden voor samenwerking. Laat je inspireren op onze onderzoekssite.

 

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Word lid van onze LinkedIn groep.
Deze groep heeft meer dan 100.000 volgers.

LinkedIn

Vind ons op Facebook